4. března 2008

Herci:

  • Gary Sinise:

Sinise je uznávaný filmový, divadelní a televizní herec, stejně jako i režisér a producent. O rozsahu jeho práce nejlépe svědčí soupis rolí a filmů, na kterých se podílel. Za celovečerní filmy jmenuje "Apollo 13", "Ransom", "The Green Mile", "The Human Stain", "Snake Eyes", "Impostor", "It's the Rage", "Reindeer Games", "The Forgotten", "Mission to Mars" , "A Midnight Clear", "Of Mice and Men", "Albino Alligator", "Jack the Bear", "The Big Bounce", "The Quick and the Dead" a "The Forgotten" s Julianne Moore. Na televizních obrazovkách se objevil v "Hallmark Hall of Fame", "Fallen Angel", "My Name Is Bill W", "Path to War", "That Championship Season", "George Wallace" a "The Stand". Režíroval filmy "Of Mice and Men" a "Miles from Home".V osmnácti letech se stal spoluzakladatelem The Steppenwolf Theatre Company of Chicago, kde následujících sedm let působil jako umělecký režisér. Od té doby se podílel na celé řadě divadelních představení buď jako herec nebo producent či režisér. V nedávné době se společně s Laurou Hillenbrandt zasloužil o nastartování programu "Operation Iraqi Children", který má umožnit zasílání podpory dětem v zemi zubožené táhnoucím se válečným konfliktem.Narodil se v Chicagu, v současné době žije v Los Angeles. Má za ženu herečku Moiru Harris, se kterou vychovávají tři děti.

  • Melina Kanakaredes:

Hrála postavu doktorky Sydney Hansen v pěti řadách oblíbeného televizního seriálu "Providence". Na televizní obrazovce se objevila i v dalších seriálech: "New York News", "Leaving L.A.", "NYPD Blue", "The Practice" a "Oz". Za roli v televizním dramatu televize CBS "Guiding Light" byla dvakrát nominována na cenu Emmy. Filmové role ztvárnila v "Into the Fire", "Rounders", "Dangerous Beauty", "The Long Kiss Goodnight" a "15 Minutes".Pochází z rodiny řeckých přistěhovalců. S herectvím začala již v osmi letech divadelní hrou "Tom Sawyer". Na Ohio State University studovala hudbu, tanec a divadlo. Později přestoupila na Point Park College v Pittsburghu, kde nedávno obdržela i čestný doktorát. S čerstvým diplomem se přestěhovala do New Yorku, kde si plní své herecké sny na divadelních jevištích. Ve volném čase ráda čte, plave, cestuje (hlavně do Řecka) a poslouchá Jamese Taylora. Narodila se a vyrůstala v Akronu, Ohio. Nyní se svým mužem žije v Los Angeles. Má dvě dcery.

  • Carmine Giovinazzo:

Vážné poranění zad během studií na střední škole navždy pohřbilo jeho velký sen stát se profesionálním hráčem baseballu. Definitivně se rozhoduje pro hereckou kariéru. Objeví se v několika krátkých a nezávislých filmech, než dostane velkou roli v pilotní epizodě seriálu "Buffy the Vampire Slayer". V roce 1997 opouští rodný New York, aby zkusil štěstí v Los Angeles. Od té doby se pravidelně objevuje na stříbrném plátně ("Black Hawk Down", "The Red Zone", "Billy's Hollywood Screen Kiss", "For Love of the Game", "The Big Brass Ring", "In Enemy Hands") i na televizních obrazovkách ("The Guardian", "CSI: Crime Scene Investigation", "UC: Undercover", "Providence"). Jeho role vyšetřovatele s rodinnou tradicí v seriálu CSI poměrně věrně odráží poměry v jeho reálném životě, kdy je u newyorské policie zaměstnán jak jeho otec, tak i sestra. Když není pracovně vytížen, věnuje se malování, skládání básní a hře na kytaru. Narodil se a vyrůstal v New Yorku. Nyní žije v Los Angeles.

  • Vanessa Ferlito:

Divácké veřejnosti je známa především díky roli Claudie ve "24". Objevila se i ve vedlejších rolích v "The Sopranos", "Law & Order" a "Undefeated". Hrála v celovečerních filmech "Spiderman 2", "The 25th Hour", "Cheer Up" a "Shadowboxer". Narodila se a vyrůstala v Brooklynu. Nyní střídavě žije mezi New Yorkem a Los Angeles.

  • Hill Harper:

Hill Harper se v poslední době objevil jako Darnell v seriálu televize CBS "The Handler". Za jiné seriály jmenujme "City of Angels", "The Court", "Live Shot", "Lackawanna Blues" a "Mama Flora's Family". Ve vedlejších rolích se objevil v "The Sopranos", "Soul Food", "The New Twilight Zone", "ER", "The Fresh Prince of Bel-Air", "Married... With Children", "Cosby" a "NYPD Blue". Následuje výčet filmových rolí: "Love, Sex and Eating Bones", "America Brown", "The Badge", "Loving Jezebel", "The Nephew", "The Skulls", "In Too Deep", "Beloved", "Have Plenty", "He Got Game", "Get on the Bus", "Zooman", "Full Court Press", "The Visit" a "One Red Rose", u nějž je i spoluautorem scénáře. Je stálým členem Boston's Black Folk's Theater Company, jedné z nejstarších a nejrespektovanějších afroamerických divadelních skupin. Původem je z Iowa City. S červeným diplomem dokončil studia na Brown University, zároveň se může honosit titulem doktor práv z Harwardské univerzity a magisterským titulem v oboru státní správa z Kennedy School of Government.

  • Eddie Cahill:

Eddie Cahill se do povědomí televizních diváků zapsal jako přítel Jennifer Aniston ze seriálu "Friends". Hrál v televizních seriálech "Glory Days", "Sex and the City", "Dawson's Creek", "Haunted", "Law & Order: Special Victims Unit", "Charmed" a "Felicity." Ve filmu "Miracle" si zahrál jednoho ze svých velkých vzorů, hokejového brankáře reprezentačního týmu USA z olympijských her v roce 1980 Jima Craiga. Cahill se narodil a vyrůstal v New Yorku. V současné době se pohybuje mezi svým rodným městem a Los Angeles.

Žádné komentáře: