4. března 2008

Co je to?


V centru dění stojívědci ve službách policie, kteří se zaměřují na ohledání místa činu. Díky nasbíraným důkazům pak skládají mozaiku, jejímž výsledkem je vypátrání pachatele zločinu. V této sérii se přesouváme do rušného New Yorku, kde jsou zločiny na denním pořádku.
Detektiv Mack „Mac" Taylor (Gary Sinise) je horlivý vyšetřovatel, který věří, že všechno souvisí se vším a že každého dokáží prozradit jeho životní příběh a styl jednání. On a jeho partner detektivka Stella Bonasera (Melina Kanakaredes) jsou workoholiky, kteří doslova milují svou práci. Společně vedou tým policejních expertů uprostřed dravého města, které nikdy nespí.
K jejich kolegům patří Danny Messer (Carmine Giovinazzo), vyšetřovatel s barvitou historií, který se narodil v Brooklynu a své rodné město zná jako vlastní boty. Doktor Sheldon Hawkes (Hill Harper) je soudní lékař, který se po traumatickém úmrtí svého pacienta vzdal slibné chirurgické kariéry, aby vstoupil do řad soudních vyšetřovatelů jako ohledávač mrtvol. Nepostradatelná je i Aiden Burn (Vanessa Ferlito), svůdně okouzlující detektivka, která se v jakoukoliv chvíli dokáže přizpůsobit jakékoliv situaci.



Žádné komentáře: