1. ledna 2008

Producentka CSI říká, že se Sara ještě vrátí !! - překlad

/článek přesenesen z mého 2. blogu z 14.12.2007/

Nyní Jorja Fox oficiálně potvrdila nejhorší tajemství v televizní branži - opouští CSI příští měsíc po sedmi letech v kriminalistické laboratoři. Můžeme se začít soustředit na důležitější věci v životě. Určitě by jste chtěli vědět zda se ještě vrátí. V rozhovoru s Carolem Mendelsohnem zvažuje okolnosti jejího odchodu. Objasňuje zprávy, že Sara bude zavražděna. Fanoušci by raději zemřeli, než neslyšet že se Sara vrátí.

Carol říká: (ve zkratce) Jorja požádala o odchod a ačkoliv by jsme ji všichni viděli dále v 8. a 9. řadě, člověk to musí respektovat. Ikdyž se pro konec rozhodla, nemyslím si, že by to nějak ovlivnilo těch pár měsíců. Jorja byla vždy číslo 6 na seznamu …

Vrátí se ještě?
Mendelsohn: Ano, je to možné.

Tuto sezónu?
To nemůžu říct, ale fanoučci neviděli ještě to poslední ze Sary, ani z Grissoma.

Můžete nazvat její odchod jako oboustrané rozhodnutí?
Ne, bylo to Jorjino rozhodnutí. A my jej akceptujeme. Myslím, že občas fanoušci nechápou, že scénáristé jsou také fandové CSI a my Saru milujeme, rádi pro ni píšeme. A nebude lepší herečky než je Jorja. Je fenomén a nejlepší pro tuto roli. Bude těžké ji říci sbohem, alespoň pro teď.

Myslíte si, že její návrat bude před koncem sezóny v květnu?
Nemůžu říct přesné datum, ale ano.

Říkalo se, že původní plán bylo ji zabít ve finále, ale Jorja odmítla takový odchod. Je to pravda?
Ne. Jako fanoušek nebo scénárista - obzvláště, když vidíte výlevy fanoušků na podporu Jorji a Sary v show - to byla spekulace. Nemyslím si, že zabití Sary může být cesta k jejímu uspokujícímu odchodu.

Jak ji vrývíte zpátky?
To nemůžu říct. Prozradí to poslední díl (807), z kterého se to vyvrbí.

Můžete objasnit finální scénu? Jako kdo s ní bude?
Jorja s Jorjou.

Bude sama sebou?
Ano.

Jak fanoušci reagují na Jorjin odchod?
Je ohromující kreativita našich fanoušků. Měli jsme dvě čokoládové krabice se vzkazem: "CSI bez Sary, bez nás." Dále kytice z červených, růžových a bílých balónků a polibky a zprávou: "Udržte Jorju v CSI, jinak nám to zlomí srdce." Další dvě záchranné krabice se vzkazem: "Jste Sařini zachránci, jste naši, udržte Jorju Fox v CSI." Dostávali jsme peníze z celého světa v kampaní Dollars for Sense. Kim West a její přátelé ze Severního Irska nám poslali 60 liber poznámek a čtyřstránkový dopis. Je ohromující kolik lidí miluje Jorju.

Chcete ji zpátky a prosíte ji o to?
Je konec. Jorja se rozhodla to udělat chce jít vlastní cestou.


Nemyslím, že Grissom je jako hrdina. Samozřejmě je zde Lady Heather…Grissomova rodina je tým.

Zmínila jste se o Lady Heather. Objeví se v této řadě?
Co myslíte? My opravdu o tom nemůžeme mluvit. Ale tato možnost je otevřená. Máme rádi Melindu Clarke.

Řekněte nám něco o dnešním díle.
Je to opravdu styl CSI. Scénu napsal David Rambo a on a Jackie Hoyt napsali epizodu. Už měsíc jsme se bavili jak to bude. A na konci série jsme měli plán, že se Gil a Sara vrátí do San Francisca, protože se tam poprvé setkali. A poslední dny Griss najde včelím a … bude tady hodně scén mezi nimi.


Překlad k tomuto článku: http://jorjaas.blogspot.com/2008/01/producentka-csi-k-e-se-sara-jet-vrt.html

Žádné komentáře: