20. prosince 2007

Bude Sára na začátku 8. série zachráněna?

Místo "Who are you", která byla titulní písní seriálu doposud, producenti velmi chtějí použít Clashovo "Should I stay or Should I go"

V posledním jarním sezónním díle, byla Sára Sidle (Jorja Fox) zanechána sériovým vrahem v pasti pod autem v Nevadské poušti - v liáku a tím pádem s hrozbou utonutí- v té chvíli ji Gil Grissom (William Petersen), její přítel a šéf, se spolu se zbytkem CSI snaží zuřivě najít. Sářin život visel na vlásku, a to nejen kvůli autu, ale doopravdy také kvůli Foxiině smlouvě s CSB hit, ktrá potřebovala obnovit. Tak co, bude zase slepena?

Výkonný producent Naren Shankar o tom nemluví. "Řeknu jen, že fanoušci budou velmi spokojeni s tím, jak se příběh otočí!" říká. "Žádný volný konec nebude na konci 1. epizody zanechán!"

Pověsti o Sářině osudu běželi nekontrolovatelně celé léto a televizní vedení ohlásilo, že do show se přidá nová ženská postava, která se objeví ve 3. epizodě. "Možná bude CSI možná bude laboratrní technik" souhlasí producentka Carol Mendelsohn. Ona, také nechce mluvit o tom, jestli Sára přežije.

Shankar, ale rád mluví o filmování scény 27.9, ve které představitelé objeví pravdu. Ve finále vrah zanechá miniaturní verzi kriminální scény pro Grissoma. Pro 1. epizodu 8 série sestavili desingéři přesnou reprodukci na showinu Hollywoodskou zvukovou scénu, včetně všeho z auta namontované na hydrauliku do 28000 gallonů vody.

Shankar říká, že tam byly momenty, kdy si nebyl jistý, jestli to Fox doopravdy udělá. Pro dobrou představu, byla přilepena pod autem, obklopená obíhající vodou a Shankar říká, že on sám byl "trochu nervózní. Jorja byla totálně skvělá herečka a vše bylo 100% bezpečné, ale když se na to díváš, trochu se ti stáhne žaludek."

Může to být trochu napínavé, ale dokonce CSI představitelé, kteří nejsou v těchto scénách se na to dívali. "Herci byli ohromení jako z toho, co jsme postavili" říká Shnakr. "Přišli zpátky ze svého volného času, a říkali "Zbožný prevít!" Každý byl tímto krásně omráčený."

To zní jako že budeme rovněž.

převzato ze http://grissom-sara-romance.blog.cz/

Žádné komentáře: